6. juni: 7 smittede i helgen

Kommunevåpen - Klikk for stort bilde Seks nye tilfeller av covid-19 og to barnehageavdelinger i ventekarantene. Det er helgen, så langt, oppsummert.

Fredag 4. juni ble det påvist fire nye tilfeller av covid-19. To av de smittede oppholdt seg på karantenehotell og har brakt smitte fra utlandet. De to siste har kjent smittekilde og var i vanlig karantene da smitten ble påvist. Det er ingen nye nærkontakter i kommunen.

Lørdag 5. juni ble det meldt om to nye tilfeller av covid-19 i Horten, begge med kjente smittekilder. Den ene har ingen nye nærkontakter. I det andre tilfellet er smittesporing ikke ferdig.

Strandparken barnehage

Søndag 6. juni: En ny smittet. Vedkommende er et familiemedlem av barn i Strandparken barnehage. Som et preventivt virkemiddel har kommuneoverlegen vurdert at barna i to av barnehagens avdelinger bør bli hjemme fra barnehagen mandag 7. juni og fram til nærmere beskjed blir gitt.

Strandparken barnehage ble informert søndag 6. juni.

mandag 7. juni ble det bekreftet at at begge barna har testet negativt. Avdelingene i Strandparken er derfor ute av ventekarantene fra tirsdag 8. juni.