4. 1 2021: Hvordan påvirker de nye restriksjonene Horten kommune?

Ropert - Klikk for stort bilde

I tråd med regjeringens nyeste smittevernstiltak har også Horten kommune endret noe på sitt tjenestetilbud. Vi streber etter at det meste skal gå som normalt, men noe blir også annerledes i tiden framover. Her er en oversikt over våre tjenester.

Bobilparkering

• Vi anbefaler at dere følger regjeringens råd om redusert reiseaktivitet.

Idrett

• Idrettsanlegg, innendørs: Alle haller og gymsaler stenges utenom skoletid. Unntaket er eliteidrett, som følger sine særforbunds bestemmelser.
  • Idrettsanlegg, utendørs: Holder åpent, så fremt gjeldende smittevernsregler kan opprettholdes.
  • Svømmehaller: Stenges fram til 18. januar for publikum og trening. Unntaket er skolesvømming og behandling.

• Bakkenteigen kulturhus: Ingen planlagte arrangementer før slutten av januar.
  • Biblioteket: Holder åpent for utlån. Ikke arrangementer eller åpent for grupper. Bibliotekavdelingen på Åsgården skole holdes stengt.
  • Kulturhuset 37: Ung37/fritidsklubber, øvingsbrakker, møtevirksomhet og tilrettelagte tilbud er stengt. Cafe Gul holder åpent.

Nav

• Holder åpent som tidligere

Rådhuset

• Barnevernet: Ingen endring i tjenestene
  • Byggesak: Kun digitale møter etter avtale
  • Helsestasjonen: Ingen endring i tjenestene
  • Servicetorget: Normal åpningstid.

Skoler og barnehager

• Barnehager: Fortsetter som i høst, på gult nivå.
  • Barneskoler: Fortsetter som i høst, på gult nivå.
  • Kulturskolen: Digital undervisning.
  • Skolehelsetjeneste: ingen endring i tjenestene
  • Ungdomsskoler: Endret til rødt nivå. Veksler mellom digital hjemmeundervisning og tilstedeværelse etter plan fra skolen.
  • Voksenopplæringen: Endret til rødt nivå. Veksler mellom digital hjemmeundervisning og tilstedeværelse etter plan fra skolen.

Sykehjem, boliger og aktivitetssenter

• Barnehabilitering: ingen endring i tjenestene
  • Horten aktivitetssenter: Åpent, men det gjøres vurderinger i hvor stor grad.
  • Sykehjem og omsorgsboliger: Vi ønsker fortsatt å tilrettelegge for besøk, men oppfordrer til færre besøk.