22. Desember: Reist inn fra Storbritannia? Les dette! / Traveling to Norway from GB? Read this!

Storbritannia - Klikk for stort bildeHar du kommet til Norge fra Storbritannia i løpet av de siste 14 dagene, skal du teste deg så snart som mulig. / If you have arrived in Norway from GB within the last 14 days, we ask you to immediately take a covid -19 test (PCR-test).

Click here for information in English

NORSK:

For deg som kommer til Norge fra Storbritannia etter 21. desember og har vært der de siste 14 dagene før ankomst til Norge, gjelder følgende:

• Du må fylle ut reiseregistreringsskjema
  • Du skal teste deg for covid-19, med PCR-test, snarest mulig og innen 24 timer etter ankomst til Norge.
  • Deretter skal du ta en ny test tidligst 7 dager etter innreise. Prøvesvaret må foreligge før du kan avslutte karantenen etter 10 døgn.
  • Du må selv ta kontakt med kommunen du oppholder deg i eller testsenteret for å gjennomføre testing, og du plikter å informere om at testingen skyldes opphold i Storbritannia.
  • Kravet om testing gjelder ikke dersom du ved godkjent laboratoriemetode, PCR-test, kan dokumentere at du i løpet av de siste seks månedene har gjennomgått covid-19.

Skjema for innreiseregistrering

Bestill test for Covid-19 i Horten

ENGLISH:

The main rule requiring a quarantine period of 10 days will continue to apply. The following requirements applies:

• A PCR test (Covid-19-test) must be taken within 24 hours of arrival in Norway, followed by a new test no sooner than day 7 after arrival from the United Kingdom.
  • Travellers entering the country must register their arrival.
  • Travellers must notify the municipality in which they will be staying.
  • The current exemptions from quarantine upon arrival in Norway will not apply to travellers arriving from the United Kingdom, with the exception of certain provisions.

More information (in English)

Registration form for persons traveling to Norway

Order test for Covid-19 in Horten