20. desember: Korona-utbrudd i Horten - tre nye tilfeller, titalls i karantene

Horten kommune - Klikk for stort bilde Tre nye smittetilfeller, knyttet til tilfellet lørdag, har blitt bekreftet. Det fører til at et titalls mennesker må i karantene i julen.

Horten kommune har søndag fått påvist tre nye tilfeller av Covid-19. Samtlige er knyttet til tilfellet som ble bekreftet lørdag.

Per definisjon har vi nå et utbrudd i Horten, som vi fortsatt ikke vet hele omfanget av.

Det vi vet per nå er at utbruddet berører både Holtan ungdomsskole og Nordskogen skole, og vel 70 personer må foreløpig i karantene.

NB! ALLE BERØRTE BLIR KONTAKTET AV SMITTESPORINGSTEAMET. DE AVKLARER ALLE SPØRSMÅL.

HOLTAN

Alle elever, samt kontaktlærere, i klasse 9b må i karantene til og med mandag 28.desember.

Alle elever i klassen bes om å teste seg for Covid-19 på legevakten fra søndag kveld fra klokken 18.15 og utover.

NORDSKOGEN

Alle elever i 2. trinn, samt kontaktlærere, må i karantene til og med mandag 28.desember.

TESTING

Vi vil åpne legevakta for testing i dag, søndag 20. desember.

Vi oppfordrer alle foreldre til elever i disse klassene om å ta med barna sine til testing.

NB! Bestill tidspunkt for time på legevakten først

HER BESTILLER DU TEST