14.04: Totalt tre smittede i går - foreløpig en i dag

Kommunevåpen - Klikk for stort bilde Det ble påvist totalt tre nye tilfeller av covid-19 i Horten tirsdag 13. april. I tillegg har en elev ved Bakkeåsen skole testet positivt i dag.

To av de smittede er barn i Bjørnestien barnehage, som vi meldte på våre hjemmesider i går. I tillegg er en tredje person i Horten bekreftet smittet av covid-19. Alle tre har kjent smittevei.

Bakkeåsen skole

Onsdag 14. april ble det i tillegg påvist smitte på Bakkeåsen skole i Åsgårdstrand.

Den smittede er en elev på skolen. Eleven tilhører en annen kommune og vil derfor ikke bli registrert på vår oversikt

Smittesporing er i gang. Seks elever og fem lærere fra tre kommuner i Vestfold er nærkontakter på skolen. De er informert, satt i karantene og testes i dag.

Da nesten samtlige lærere er satt i karantene vil undervisning på Bakkeåsen skole være digital og hjemmebasert fram til 23. april.