11.11: Helsepersonell? Nå får du tilbud om tredje dose koronavaksine

Vaksine mot covid-19 - Klikk for stort bildeRegjeringen har besluttet at helsepersonell som over tid har kontakt med pasienter med særlig høy risiko for å bli alvorlig syke, skal få tilbud om en oppfriskningsdose med koronavaksine.

​​​​​​Folkehelseinstituttet anbefaler å tilby en oppfriskningsdose til helsepersonell i helse- og omsorgstjenesten som over tid har nær kontakt med pasienter med særlig høy risiko for alvorlig forløp av covid-19. Anbefalingen vil senere kunne utvides til å omfatte andre grupper helsepersonell.

Bruk lenken i feltet under for å bestille.

Bestill oppfriskningsdose (HELSEPERSONELL)

Prioritert liste

Disse innen helse blir prioritert ut i fra FHIs retningslinjer for oppfriskningsdose:

• De som arbeider på sykehjem
  • De som arbeider i hjemmetjenesten
  • De som arbeider i omsorgsboliger for barn og voksne

Merk! Annet helsepersonell kan også registrere seg, men vil ikke få innkalling før de prioriterte gruppene har fått tilbud.

Annet

• Det skal ha gått seks måneder fra du fikk dose 2 før du kan få oppfriskningsdose.
  • Dine opplysninger om arbeidssted kan bli kontrollert med arbeidsgiver.

Du kan lese uttalelsen fra regjeringen her (ekstern lenke)