02.02: Vi holder bobilparkeringen stengt inntil videre

Bobilparkering - Klikk for stort bilde 23. januar stengte vi bobilparkeringen i havna. Dette tiltaket opprettholdes inntil videre.

Horten kommune er fra onsdag 3. februar ikke lenger omfattet av de forsterkede tiltakene fra forrige uke. Vi går dermed tilbake til de vanlige nasjonale føringene fra Regjeringen. Det vil likevel ikke skje endringer med bobilparkeringen som kommunen stengte 23. januar.

- På kommunelegens anbefaling har jeg besluttet at bobilparkeringen fortsatt skal være stengt inntil videre. Dette er et dempende tiltak for å bidra til redusert mobilitet mellom kommuner, sier kommunedirektør Ragnar Sundklakk.

Når forholdene er lagt til rette for det, vil vi selvsagt ønske alle turister velkommen tilbake til Horten. Men akkurat nå er vi fortsatt i en tid der minst mulig reiseaktivitet bør gjennomføres.

Dette sier de nasjonale forskriftene om reiseaktivitet:

• Unngå reiser i inn- og utland, med mindre det er nødvendig.
  • Reiser til studiested kan regnes som en nødvendig reise.
  • Hytteopphold i Norge med folk du bor sammen med frarådes ikke, men følg de lokale rådene og reglene som gjelder.
    Les: Gjeldende tiltak i Horten (nasjonale og lokale)

Vi ber også serveringssteder i Horten om å  fortsatt vennlig avvise besøkende som bor i ring 1 og ring 2-kommunene.