Siste nytt om Koronaviruset

Klikk for stort bilde Her legger vi ut nyheter og oppdateringer fra Horten kommune fortløpende. 

Her finner du en oversikt over antall med påvist smitte av korona, antalle testede og andre relevante nøkkeltall som forteller hvordan korona-situasjonen påvirker Hortenssamfunnet. 

Det er viktig at vi alle fortsatt viser hensyn og bryr oss. Smittvernrådene gjelder fortsatt: vask hender, hold deg hjemme når du er syk, følg hygienerådene -  og hold avstand til andre med 1 meter. 

Vi tilrettelegger for trygge besøk ved Braarudsen senter og ber om at alle ringer og avtaler besøk på forhånd. Vårt mål er å beskytte de mest sårbare av oss mot smitte og sikre et trygt bomiljø for alle våre beboere. Retningslinjene gjelder fra 10. juni 2020. 

De offentlige toalettene våre åpner til pinsehelgen med økt renhold. 

på grunn av lavt smittepress åpner kommuneoverlegen for at utleiehytter, campingplasser, bobilparkeringen og gjestehavner nå kan åpne som vanlig. Horten kommune ber virksomhetene om å opplyse sine gjester om de til enhver tid gjeldende anbefalinger fra Folkehelseinstituttet vedrørende fritidsreiser. 

Regjeringen har besluttet at alle elever i grunnskolen nå skal komme tilbake på skolen i løpet av uke 20. Hortenskolen vil ta i mot elever allerede på mandag 11.mai, men ikke alle kan komme på en gang. Hver enkelt skole har laget en plan for hvilke dager de ulike klassene skal møte på skolen. Informasjon blir sendt via skooler og legger på nettsidene til den enkelte skole. 

Åpningstiden vil fortsatt være redusert i barnehagene av smittevernhensyn. Vi holder åpent 08.00-16.00 frem til 22. mai. 

Barnehagen åpnet for alle den 20.april og denne uken har vært en god opplevelse for barn, foresatte og ansatte.

Vi åpner for viglser igjen fra 1. mai med restriksjoner. 

Kontakt

 • Horten Kommune
  Postboks 10,
  3191 HORTEN
 • Besøk
  Teatergata 11
  3187 HORTEN
 • Telefon
  33 08 50 00
 • E-post
  postmottak@horten.kommune.no
 • Åpningstider
  Hverdager: 08-15.00
 • Organisasjonsnummer
  964 951 284