Siste nytt om Koronaviruset

Klikk for stort bilde Her legger vi ut nyheter og oppdateringer fra Horten kommune fortløpende. TRYKK PÅ OVERSKRIFTENE FOR MER DETALJER. 

Kommunevåpen

 Det ble påvist ett nytt tilfelle av covid-19 i Horten, fredag 18. juni.

 Koronasertifikatet bidrar til gjenåpning av samfunnet. Sertifikatet kan brukes ved grensepassering inn til Norge. For innenlands bruk vil sertifikatet tas i bruk ved trinn tre i regjeringens gjenåpningsplan. Koronasertifikatet skal da kunne brukes på større arrangementer og kystcruise.

Kommunevåpen

 Mandag 14. juni ble det påvist ett nytt tilfelle av covid-19 i Horten.

Vaksine mot covid-19

Vi kan nå presentere en foreløpig plan for vaksinering sommer. På bakgrunn av informasjon fra Folkehelseinstituttet 14. juni har vi laget en oversikt over når du kan forvente å få tilbud om vaksine mot covid-19. Vær oppmerksom på at det kan bli endringer, så innstill deg på å være fleksibel.

Vaksine mot covid-19

Helsedirektoratet anbefaler ikke Janssen-vaksinen, men at du følger det vanlige koronavaksinasjonsprogrammet. Janssen-vaksinen tilbys ikke gjennom kommunens vaksinasjonsprogram for covid-19. Det er ikke mulig å kontakte vaksinetelefonen for spørsmål om Janssen-vaksinen. 

Kommunevåpen

 En ny person fikk påvist smitte onsdag 9. juni. 

Kommunevåpen

Det ble påvist to nye tilfeller av covid-19 i Horten, mandag 7. juni.

Vaksine mot covid-19

Vær fleksibel og tålmodig i vaksinekø. Vi kommer med så presis informasjon vi klarer ut fra de retningslinjene som FHI setter om når du kan forvente å få covid-19 vaksine. Tidsintervallet for vaksinedose 2 har blitt justert flere ganger de siste ukene, per 14. juni er det satt til 12 uker. Endringer i opplysningene påvirker planlegging av vaksinering og vi oppdaterer med oversikt over når du kan forvente å få vaksine i sommer, så raskt det lar seg gjøre.  

Kommunevåpen

Det ble påvist ett nytt tilfelle v covid-19, søndag 6. juni. I tillegg er flere elever på Lysheim skole i karantene.

Kommunevåpen

 Seks nye tilfeller av covid-19 og to barnehageavdelinger i ventekarantene. Det er helgen, så langt, oppsummert.

Kontakt

 • Horten Kommune
  Postboks 10,
  3191 HORTEN
 • Besøk
  Teatergata 11
  3187 HORTEN
 • Telefon
  33 08 50 00
 • E-post
  postmottak@horten.kommune.no
 • Åpningstider
  Hverdager: 08-15.00
 • Organisasjonsnummer
  964 951 284