Nyheter knyttet til kultur og næring

Klikk for stort bilde Helsedirektoratet kom med nye retningslinjer 12. mars som forbyr ulike arrangementer. 

Som mange andre er vi usikre på veien videre. Det kommer stadig nasjonale føringer som vi setter oss inn i. Vi skal gjøre det beste vi kan for å være til hjelp for kultur og næringslivet.

NYHETER OM KULTUR OG NÆRINGSLIV

Helsedirektoratet har nedlagt forbud mot å gjennomføre arrangementer. Formålet er å hindre smittespredning av korona i størst mulig grad. Vi får allikevel mange henvendelser om dispensasjoner, blant annet fra aktører som ønsker å arrangere drive-in arrangementer og andre ting. Horten kommune har ikke myndighet til å gi dispensasjoner fra et forbud som er fattet av overordnede myndigheter.

Vår lange tradisjon med godt samarbeid mellom næringslivet og Horten kommune er en stor styrke i disse dager. Korona-krisen viser oss hvor viktig det er å stå sammen – og samarbeide på tvers.

Horten bibliotek, Spillrommet 37 og Bibliogames inviterer spillere til å bli med i Bibliobattles 2020. Er du glad i gaming er dette noe for deg! 

 På grunn av økt press på næringskunder vil det automatisk bli gitt betalingsutsettelse for kommunale vann- og avløpsgebyrer med forfall 20.3.2020 inntil videre.

NAV Horten er som andre berørt av den pågående korona-situasjonen. For å best mulig sikre både deg og våre ansatte i en tid der risiko for smitte er høy, ber vi om forståelse for at flertallet av oss nå jobber hjemmefra og ikke er tilgjengelig for fysiske møter.

 Horten kommune ønsker i størst mulig grad å bistå vårt næringsliv i disse krisetider. 

 Alle avtalte vielser frem til 26. mars er utsatt. 

Fotball på gresset

 Vi ber alle våre innbyggere respektere at våre utendørs idrettsanlegg er stengt -og at ingen samler seg der til verken lek eller trening. 

Helsedirektoratet kom med nye retningslinjer 12. mars som forbyr ulike arrangementer. 

Kontakt

 • Horten Kommune
  Postboks 10,
  3191 HORTEN
 • Besøk
  Teatergata 11
  3187 HORTEN
 • Telefon
  33 08 50 00
 • E-post
  postmottak@horten.kommune.no
 • Åpningstider
  Hverdager: 08-15.00
 • Organisasjonsnummer
  964 951 284