17. mars: Trenger du som forelder eller foresatt råd og veiledning om korona?

Klikk for stort bilde Barn og unge som fra før har mange bekymringer, kan oppleve økt behov for å bli sett og hørt når en krise rammer. Koronautbruddet i Norge er en slik krise for mange barn.

I tråd med anbefalinger fra Folkehelseinstituttet og Helsedirektoratet har Barn og familietjenesten i Horten endret sitt tilbud til barn, unge og deres foreldre. Vi ønsker likevel å være en hjelpende hånd for de som trenger det.

Beredskapstelefon for barn og unge

Du som er barn eller ungdom kan ringe hver dag mellom 10.00 og 16.00  975 50 479 og 975 50 267.

Råd og veiledning

Dersom du trenger råd eller veiledning er det flere steder du kan henvende deg.
Råd og veiledning for barn og unge

Helsestasjonen

Dersom du trenger å snakke med helsesykepleier eller jordmor kan du ringe Helsestasjonen fra  08.00 - 14.30 fra mandag til fredag.

•  Telefonnummer 33 08 57 01

Barnevernstjenesten

Mottaksteam er betjent av barnevernstjenesten hver dag mellom 09.00 – 15.00.

• Telefonnummer 975 50 115 og 975 50 446
Er du barn eller ungdom?

Er du barn eller ungdom kan du kontakte skolen din så hjelper de deg videre.

Oversikt, skoler i Horten

Nasjonal døgnåpen alarmtelefon for barn og unge

Mange barn/unge som lever under vanskelige forhold både hjemme og ute blir nå ekstra utsatt fordi skoler, barnehage, fritidsklubber og andre steder barn møter voksne blir nedlagt eller har redusert åpningstid.

Barn og unge og voksne som er bekymret kan nå ringe nasjonal alarmtelefon hele døgnet. Der møter profesjonelle voksne som kan hjelpe.

Nasjonal alarmtelefonen for barn og unge:

Vi bryr oss i Horten - er du bekymret for et barn eller ungdom?

«Vi bryr oss i Horten» er vår visjon for hvordan vi tar vare på hverandre i Horten kommune.

​​Vi har et mål om at vi alle sier i fra når vi ser at noen ikke har det bra - og at vi bryr oss litt ekstra for å inkludere de som faller utenfor.

Ta meg til «Vi bryr oss i Horten»

Informasjonsfilm fra Helsedirektoratet