Her finner du en oversikt over antall med påvist smitte av korona, antall testede og andre relevante nøkkeltall som forteller hvordan korona-situasjonen påvirker Hortenssamfunnet. 

Alle som har luftveissymptomer eller kan ha blitt smittet etter reise i land med høy forekomst av Covid-19 bør teste seg. Du kan bestille test på nett. HUSK Å AVBESTILLE TEST DERSOM DU IKKE FÅR ANLEDNING TIL Å BENYTTE DEG AV TIMEN!

Vi tilrettelegger for trygge besøk ved Braarudåsen senter og ber om at alle ringer og avtaler besøk på forhånd. Vårt mål er å beskytte de mest sårbare av oss mot smitte og sikre et trygt bomiljø for alle våre beboere. Retningslinjene gjelder fra 10. juni 2020. 

Sykehjemmene har åpnet for besøk med restriksjoner. 

Begrensning av korona-smitte krever en stor nasjonal dugnad og helse og velferd har iverksatt tiltak for å følge opp lovverk og anbefalinger fra nasjonale myndigheter.

Vi gleder oss over at pårørende og beboere ved våre sykehjem nå kan snakke sammen og holde kontakt via videosamtale. 

 Vårt tjenestetilbud til våre brukere og pasienter vil kunne endre seg i den kommende tiden. Vi må disponere våre tilgjengelige ressurser i helsetjenesten best mulig som følge av korona. Vi er i tett dialog med tildelingskontoret og fastlegene for å sørge for nødvendig behandling og bistand for alle som trenger det.  

For å begrense smittespredning av korona er det innført besøksrestriksjoner ved våre helseinstitusjoner. Det er kun helt nødvendige og forhåndsavtalte besøk som vil bli tillatt. Snakk med den enkelte enheten for mer detaljer. 

 Helse og velferd har i dag opprettet en egen post på Indre havn sykehjem for pasienter med ekstra behov for smittevern. 

 Vi har opprettet en egen telefontjeneste for deg som trenger noen å prate med eller er engstelig.

Kontakt

 • Horten Kommune
  Postboks 10,
  3191 HORTEN
 • Besøk
  Teatergata 11
  3187 HORTEN
 • Telefon
  33 08 50 00
 • E-post
  postmottak@horten.kommune.no
 • Åpningstider
  Hverdager: 08-15.00
 • Organisasjonsnummer
  964 951 284