Her finner du en oversikt over antall med påvist smitte av korona, antall testede og andre relevante nøkkeltall som forteller hvordan korona-situasjonen påvirker Hortenssamfunnet. 

Vi er glad for å kunne dele at alle de som ble satt i karantene på grunn av smitte ved Indrehavn sykehjem  har testet negativt på covid-19.  Personene skal  uansett være i karantene i 10 dager.  

Den ansatte ved Indrehavn sykehjem som vi har hatt mistanke om at var smittet med covid-19, har testet positivt.  Ingen ytterligere smittetilfeller i dag.  

Vi har i kveld avdekket et mindre smitteutbrudd ved sentralkjøkkenet i Horten kommune. En ny ansatt har fått påvist covid-19.  Det betyr at 3 personer ved sentralkjøkkenet har fått påvist smitte og da blir det definert som et utbrudd.  

Alle som har luftveissymptomer eller kan ha blitt smittet etter reise i land med høy forekomst av Covid-19 bør teste seg. Du kan bestille test på nett. HUSK Å AVBESTILLE TEST DERSOM DU IKKE FÅR ANLEDNING TIL Å BENYTTE DEG AV TIMEN! Bruk munnbind mens du venter på å bli testet dersom du har symptomer på luftveisinfeksjon -og hold alltid en meter avstand til andre i kø! 

Vi tilrettelegger for trygge besøk ved Braarudåsen senter og ber om at alle ringer og avtaler besøk på forhånd. Vårt mål er å beskytte de mest sårbare av oss mot smitte og sikre et trygt bomiljø for alle våre beboere. Retningslinjene gjelder fra 10. juni 2020. 

Sykehjemmene har åpnet for besøk med restriksjoner. 

Begrensning av korona-smitte krever en stor nasjonal dugnad og helse og velferd har iverksatt tiltak for å følge opp lovverk og anbefalinger fra nasjonale myndigheter.

Vi gleder oss over at pårørende og beboere ved våre sykehjem nå kan snakke sammen og holde kontakt via videosamtale. 

 Vårt tjenestetilbud til våre brukere og pasienter vil kunne endre seg i den kommende tiden. Vi må disponere våre tilgjengelige ressurser i helsetjenesten best mulig som følge av korona. Vi er i tett dialog med tildelingskontoret og fastlegene for å sørge for nødvendig behandling og bistand for alle som trenger det.  

Kontakt

 • Horten Kommune
  Postboks 10,
  3191 HORTEN
 • Besøk
  Teatergata 11
  3187 HORTEN
 • Telefon
  33 08 50 00
 • E-post
  postmottak@horten.kommune.no
 • Åpningstider
  Hverdager: 08-15.00
 • Organisasjonsnummer
  964 951 284