Idrettshaller

Idrettshall i Horten. - Klikk for stort bilde

Avdeling idrettshaller administrerer utleien av alle kommunale idrettshaller, gymsaler og enkelte utendørsanlegg. Avdelingen ledes av hallbestyrer i Hortenshallen.  

Horten kommune har fem idrettshaller (Hortenshallen, Lystlunden Arena, Holtanhallen, Borrehallen og Granlyhallen) i tillegg til 11 gymsaler i varierende størrelse. Gymsalene er hovedsaklig lokalisert til barne- og ungdomsskoler.  

Leie av idrettshaller og gymsaler

Idrettshaller og gymsaler leies ut til fast trening i perioden 1. september - 31. mai, samt til tilfeldige aktiviteter og arrangementer. Alle anlegg er normalt stengt i skolenes ferier, men det kan inngås leieavtaler i feriene forutsatt at dette ikke er til hinder for periodisk renhold eller vedlikeholdsarbeider. Det må søkes spesielt om treningstid i anleggene våre.

For å søke om leie av idrettshaller og gymsaler må man benytte søknadsskjema fast treningstid (PDF, 177 kB)eller søknadsskjema enkeltaktivitet (PDF, 106 kB). Søknadsfristen for fast treningstid er 2. mai. For enkeltaktiviteter og arrangementer er søknadsfristen 4 uker før ønsket leiedato. Faste treningstider blir fordelt innen 15. juni, og da får leietakerne tilsendt en leiekontrakt som regulerer leieforholdet (bl.a. anleggets reglement, branninstruks/forebyggende brannvern og nøkkel-/låseinstruks). Leiekontrakten må returneres i signert stand av ansvarlig leietaker i god tid før leieforholdet starter. Horten kommune har egne betalingssatser (PDF, 278 kB) for leie av anlegg.  

Squash-baner

De to squashbanene i Hortenshallen er midlertidig stengt pga korona-situasjonen.  

Kontakt

Turid Wahl
Driftsleder idrettshaller
Tlf: 941 46 746
Mob: 975 50 495

Kontakt

 • Horten Kommune
  Postboks 10,
  3191 HORTEN
 • Besøk
  Teatergata 11
  3187 HORTEN
 • Telefon
  33 08 50 00
 • E-post
  postmottak@horten.kommune.no
 • Åpningstider
  Hverdager: 08-15.00
 • Organisasjonsnummer
  964 951 284