Nå er lærerkabalen for neste skoleår (2020/2021) på plass og hvilke lærere/assistenter/fagarbeidere som skal arbeide på hvilket trinn kan du se i oversikten under.

I år feirer vi 17.mai på en annerledes måte enn vanlig. Sentrum skole ønsker å gratulere alle elever, ansatte og foresatte med dagen. Ha en strålende dag sammen med dine nære og kjære.

17.mai-tale fra rektor Lena 
 

 

17.mai-tale fra elevrådet ved Sentrum skole.
 

 

Hipp hipp hurra x3 

På Sentrum skole vil vi organisere opplæringen på denne måten for 5-7.trinn: Elevene får en blanding av uteskole, hjemmeskole og undervisning på skolen. På mandager er det uteskole. Tirsdag og torsdag blir det hjemmeskole og noe uteskole. Onsdag og fredag blir det vanlig skole - på skolen!

Les mer info og brev fra rektor her! (PDF, 382 kB)

Årets bli-kjent-dager kan dessverre ikke gjennomføres som planlagt. Barnehagene vil besøke skolene i løpet av mai og juni. Skolene vil legge til rette for at skolestarterne kan hilse på SFO-ansatte og lærere når de er på besøk. Av smittevernhensyn vil det heller ikke bli avholdt foreldremøter denne våren. Informasjon vil bli gitt skriftlig. Spørsmål om skolestart rettes til Sentrum skole på epost: sentrum.skole@horten.kommune.no

  

Vi skal lage en musikkvideo for 17.mai i Horten og trenger barn som synger
«Ja, vi elsker». Alle barna på Sentrum Skole i Horten inviteres til å bli med!

Les mer her (PDF, 3 MB)

Årets 17.mai blir ganske så annerledes for oss alle og ekstra
spesielt er det for barna. Som dere nok har fått med dere blir det
ikke noen tog i år og FAU kan selvsagt ikke arrangere samling i
skolegården som vanlig, men ønsker å gjøre noe

Les mer her! (PDF, 363 kB)

Vi ønsker alle våre flotte elever velkommen på mandag 19.08 kl. 8.30 i øvre skolegård. Vi ønsker velkommen, synger litt og sender en og en klasse fra 2. -7. trinn inn på skolen. Deretter roper vi opp alle elevene som starter i 1. klasse. 

Kontakt

 • Horten Kommune
  Postboks 10,
  3191 HORTEN
 • Besøk
  Teatergata 11
  3187 HORTEN
 • Telefon
  33 08 50 00
 • E-post
  postmottak@horten.kommune.no
 • Åpningstider
  Hverdager: 08-15.00
 • Organisasjonsnummer
  964 951 284