Vi ønsker tilbakemeldinger til skolen dersom Skooler ikke virker - til asgarden.skole@horten.kommune.no. App'en til Android telefoner er oppdatert februar 2021.  Les mer om meldinger på Skooler her.  (PDF, 196 kB)

 

Rektor Mette er sykemeldt i en del av stillingen sin inntil videre. Hun jobber noe hjemmefra og svarer på henvendelser. Elisabeth Døvik (inspektør på Lillås) kommer til å ha tilstedeværelsestid på Åsgården og fungerer som stedfortreder for rektor. Hennes e-post er: Elisabeth.Dovik@horten.kommune.no og tlf. nr: 942 55 526.

Skolesstarter høsten 2021

I disse dager går det ut brev til foreldre med skolestartere (f.2015) i Horten kommune. I år skal du bekrefte skoleplass digitalt. Klikk her for å lese mer.

Skooler-appen er nå oppdatert.

Etter oppdatering må du søke opp Horten kommune i søkefeltet.

Du melder fravær ved å gå på Meldinger og velge klassen eleven går i.

Du kan klikke deg inn på linken Hvem ser meldingen jeg sender til denne meldingsgruppen? for å se hvem som har lesetilgang til meldingen du sender. Dette er lærere knyttet til trinnet og administrasjonen.

Den røde linken Ingen sensitive personopplysninger fører deg til hva som defineres som sensitive personopplysninger.

Dersom dette ikke virker - ring oss på Åsgården 975 50 157 så gir vi tilbakemelding videre.

 

 

 

 

Åsgården skole har et tett samarbeid med Kiwanis i Åsgårdstrand. Kiwanis ønsker å støtte barnefamilier med svak økonomi i forhold til hjelp til barn i Åsgårdstrand. Eks. på støtte som har vært gitt: klær og utstyr, treningskontingenter eller fritidsopplevelser. Dersom dette gjelder deg og du ønsker hjelp til barnet ditt, ta kontakt med rektor.

Smitten øker i samfunnet, derfor er det ekstra viktig å ta godt vare på våre elever og ansatte. Vi oppfordrer til å la elvene gå til skole/Sfo uten voksen. Foresatte bør holde avstand til elever og ansatte også ute, og unngå å oppholde seg unødig i garderoben. Mvh rektor Mette

Fra 1. januar skal Skooler brukes til melding om elevfravær.

 

Kontakt

 • Horten Kommune
  Postboks 10,
  3191 HORTEN
 • Besøk
  Teatergata 11
  3187 HORTEN
 • Telefon
  33 08 50 00
 • E-post
  postmottak@horten.kommune.no
 • Åpningstider
  Hverdager: 08-15.00
 • Organisasjonsnummer
  964 951 284