Barneskolene i Horten

Elever i klasserom. - Klikk for stort bildeI Hortenskolen har vi 7 barneskoler med skolefritidsordning (SFO).
I tillegg er det en privat skole i kommunen, Horten Montessoriskole

Har du en 1.klassing i 2019?

Innmelding av skolestartere i for neste skoleår er i gang. Horten kommune sendte i november 2018 brev til alle barn født i 2013. Dersom ditt barn ikke har fått brev, må du ta kontakt med Horten kommune.

Mer informasjon om skolestart 2019 finner du i link til høyre på siden. 

Skolekretsgrenser

Horten kommune har skolekretsgrenser. Det er elevens folkeregistrerte adresse som avgjør hvilken skole eleven tildeles plass ved. Det er ikke fritt skolevalg i Horten kommune. Kart med skolekretsgrenser finner du på denne siden. Dersom man flytter ut av skolekretsen, vil dette medføre at barnet bytter skole.

Dersom du ønsker skoleplass ved en annen skole enn nærskolen, må du sende søknad til rektor ved den skolen der du ønsker plass. Dersom søknaden gjelder en skolestarter, sendes søknad etter at du har mottatt brev om tildelt skoleplass fra nærskolen. Søknaden må begrunnes.

Det blir tatt hensyn til at søsken som går i grunnskolen, kan gå på samme skole. 


Inndeling av skoledagen

I Hortenskolen utgjør en skoletime 60 minutter. På barneskolen er det satt av 30 minutter til spising i løpet av skoledagen. I tillegg har elevene ett eller to friminutt som varer i 30 minutter. Skoledagen begynner og slutter ulikt på hver skole. For å få informasjon om inndeling av skoledagen på din skole, bør du gå inn på den aktuelle skolen eller ringe skolen direkte.

Arbeidsplaner for elevene

Hortenskolen benytter læringsplattformen Skooler til publisering av arbeidsplaner. Kontakt skolen ved spørsmål om Skooler og tilgang til arbeidsplaner for ditt barn.

Skooler

Alle foresatte i Hortenskolen må bruke Skooler. Enten som app eller nettportal.

På læringsplattformen Skooler finner foresatte informasjon fra skolen og lærerne. Blant annet har Skooler en oversikt over elevers fravær. Her kan du også motta og sende meldinger til skolen. Arbeidsplaner ligger i Skooler.

Skooler-appen (Skooler Foresatt) kan lastes ned gratis på mobiltelefon fra App-store eller Google Play butikk. Foresatte kan også benytte Skoolers nettportal. Pålogging til Skooler skjer ved hjelp av MinID.

I dette dokumentet finner du en trinn for trinn forklaring i hvordan du kommer i gang med Skooler:

Fant du det du lette etter?

Kontakt

 • Horten Kommune
  Postboks 10,
  3191 HORTEN
 • Besøk
  Teatergata 11
  3187 HORTEN
 • Telefon
  33 08 50 00
 • E-post
  postmottak@horten.kommune.no
 • Åpningstider
  Hverdager: 08-15.00
 • Organisasjonsnummer
  964 951 284