Planer i Karljohansvern barnehage

Klikk for stort bilde

Her finner du en oversikt over barnehagens planer for året.

Overordnede planer

 

Barnehagens planer

Her finner du vår årsplan for barnehageåret 2018/19 (PDF, 3 MB)

 

 

 

Periodeplaner

 

Prosjekter

HOPP

Helsefremmende Oppvekst i Horten kommune (HOPP) er et tverrfaglig kommunalt samarbeid,. Hopp skal sørge for å bygge sunn livsstil hos barn og unge, gi bedre læringsforhold, økt trivsel og forebygge livsstilssykdommer og inaktivitet. 

HOPP består i hovedsak av 3 elementer:

 1. fokus på godt kosthold
 2. fokus på fysisk aktivitet
 3. kompetanseheving blant de ansatte

 

Prosjekt "Inn i litteraturen"

Vi har nylig blitt med i et samarbeidsprosjekt med Universitetet i Sørøst-Norge, Horten bibliotek og Fylkesbiblioteket. Temaet for samarbeidsprosjektet er leseglede og interesse for lesing i alderen 0-6 år, og hvordan dette kan fremmes gjennom systematisk samarbeid mellom barnehage og bibliotek.

Vårt tema i prosjektet er å heve kvaliteten på språkmiljøet i barnehagen, og å fremme økt leseglede og bruk av biblioteket for minoritetsspråklige barn og deres foreldre.

 

Prosjekt "Barns fotografiske ytringer"

I forbindelse med FN barnekonvensjon 30 års jubileum i 2019, har Universitetet i Sørøst-Norge og Preus fotomuseum invitert barnehager i Horten.  Her vi de kunne delta i prosjektet og som tar sikte på vise barnas liv i barnehagen gjennom deres egne fotografiske ytringer. Gjennom høsten, vinteren og våren vil vår fotogruppe bestående av barnehagens 22 5-åringer dokumentere deres siste år i barnehagen

Kontakt

 • Horten Kommune
  Postboks 10,
  3191 HORTEN
 • Besøk
  Teatergata 11
  3187 HORTEN
 • Telefon
  33 08 50 00
 • E-post
  postmottak@horten.kommune.no
 • Åpningstider
  Hverdager: 08-15.00
 • Organisasjonsnummer
  964 951 284