Forsidebilde - Velkommen til Horten voksenopplæring

Horten kommunale voksenopplæring tilbyr opplæring i norsk for voksne innvandrere, grunnskoleopplæring og spesialundervisning for voksne. Vi har et spennende og internasjonalt læringsmiljø med ca. 150 elever fra 25 land. Vi foretar kartlegging og realkompetansevurdering på grunnskolenivå. Andre tjenester vi tilbyr er kunnskapsprøver i alkoholloven, etablererprøve, foreldre og barn gruppe, statsborger- og samfunnskunnskapsprøver. Vi gjennomfører norskprøver både skriftlig og muntlig tre ganger i året. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål eller ønsker mer informasjon om våre tjenester.

Publisert 21.11.2017
Vi tilbyr norskkurs for voksne innvandrere

Horten kommunale voksenopplæring tilbyr norskkurs på ulike nivåer, fra alfabetisering til B2-nivå.

Publisert 21.11.2017
Hos oss kan du som voksen få tilbud om opplæring i grunnskolefag

Horten kommunale voksenopplæring tilbyr voksne elever tilpasset grunnskoleopplæring.

Informasjon om spesialundervisning

Horten voksenopplæring gir undervisning til voksne med særskilte behov for opplæring.

• Horten Kommunale voksenopplæring
    3191 Horten