Vox.no - Klikk for stort bildeNorskprøven

Påmelding
Norskprøven vinter gjennomføres mellom 6. og 10. desember 2021. Påmelding skjer mellom 1. og 5. november.

Elever som er privatister skal melde seg til norskprøven på Kompetanse Norge. Privatister som bor i Horten kommune kan ta direkte kontakt med oss dersom det ikke er flere ledige plasser i oppmeldingsportalen i påmeldingsperioden. Elever som har rett til gratis prøve skal melde seg på skolen.

Øve til prøve
På Kompetanse Norges nettsider finner du mange nyttige øvingsoppgaver.

Statsborgerprøven

Statsborgerprøven eller eksamen i samfunnskunnskap på norsk med bestått resultat er et krav for å kunne søke om norsk statsborgerskap etter 01.01.2017. Statsborgerprøven eller eksamen i samfunnskunnskap ved Horten kommunale voksenopplæring gjennomføres ca. hver sjette uke. Påmeldingen er åpen hele året i oppmeldingsportalen

• Horten Kommunale voksenopplæring
    3191 Horten