Visit Vestfold i Horten

Visit Vestfold holder foredrag under møte med signering av samarbeidsavtalen mellom Horten og Visit Vestfold. - Klikk for stort bilde

Horten kommune signerte i dag kontrakt med Visit Vestfold på Best Western Horten Hotel.  

Dermed er vi i selskap med kommunene Tønsberg, Færder, Larvik og Sandefjord om å markedsføre byen vår som et reisemål i Vestfold.

I samme retning

Avtalen med Visit Vestfold føyer seg inn som et punkt i Hortens attraktivitetsstrategi, som har fokus på Horten som et godt sted å bo, besøke og drive næringsattraktivitet. 

Etter avtalesignering benyttet Visit Vestfold anledningen til å informere representanter fra ulike kultur- og reiselivsoperatører i Horten om mulig medlemskap i foreningen. Erfaringene fra våre naboer i Sør viser at samhold står sterkest, så i tiden framover håper vi så mange som mulig vurderer å bli med. Interesserte kan i så fall sende epost til info@visitvestfold.com

Attraktive Horten

Horten kommune har som mål å jobbe med kultur og reiseliv. Vi håper og tror avtalen med Visit Vestfold vil bidra til å gjøre Horten enda mer synlig som reisemål. Allerede nå er hotellene i Åsgårdstrand og Horten fått opplæring til å fungere som turistkontor. Visit Vestfold overtar også det redaksjonelle ansvaret med den årlige turistguiden for Horten. 

Sammen med vår egen attraktivitetsstrategi og den allerede eksisterende avtalen med foreningen HortenLove skal vi framover jobbe med å ytterligere øke markedsføringen av Horten og få frem alt det positive som skjer i kommunen vår!

Fant du det du lette etter?

Kontakt

 • Horten Kommune
  Postboks 10,
  3191 HORTEN
 • Besøk
  Teatergata 11
  3187 HORTEN
 • Telefon
  33 08 50 00
 • E-post
  postmottak@horten.kommune.no
 • Åpningstider
  Hverdager: 08-15.00
 • Organisasjonsnummer
  964 951 284