Vi lanserer nye nettsider

Horten kommunes kommunevåpen og logo. - Klikk for stort bilde

Vi er stolte av å kunne presentere nye nettsider og ny grafisk profil for Horten kommune fredag 24.apri.

Kommunestyret vedtok i budsjettet for 2014 at Horten kommune skulle fornye og modernisere nettsidene våre. I dag ser du resultatet av jobbingen vi har hatt internt i vår virksomhet.

Da kommunestyret vedtok å fornye og modernisere nettsidene for budsjettet 2014, var det naturlig å utvikle en ny grafisk profil som skulle omfatte hele kommunen slik at vi fremstår helhetlig.

De nye nettsidene skal forenkle, bygge bedre dialog med våre innbyggere og skape en sterkere felles identitet i kommunen vår i tråd med kommunestyrets vedtatte kommunikasjonsstrategi.

Nettsidenes design er utviklet av Lighthouse MD Studio og  siden er levert av Acos.

Vi vet at nettsider stadig må være i utvikling, derfor ønsker vi tilbakemelding fra deg om du synes noe mangler, er uklart eller vanskelig å finne svar på.

Gi oss gjerne tilbakemelding via mail eller via brukertest.

Fant du det du lette etter?