Verdensdagen for psykisk helse 10. oktober

Horten bibliotek helse.jpg - Klikk for stort bilde

Tirsdag 10. oktober markerer vi Verdensdagen for psykisk helse - i Horten bibliotek. Ta gjerne gåturen innom biblioteket denne dagen, der har vi en stand!

Verdensdagen for psykisk helse begynte i 1992 da World Federation for Mental Health (WFMH) satte den 10. oktober som en dag for å fremme økt bevissthet om psykisk helse over hele kloden. Mental Helse har siden 2003 koordinert arbeidet med Verdensdagen i Norge på oppdrag fra Helsedirektoratet.

Her i landet er det alle de iherdige frivillige, og over halvparten av landets kommuner, som har hjulpet å dra lasset for større åpenhet om psykisk helse med flotte og inspirerende arrangementer år etter år. I år var det ny rekord, med over 900 arrangementer på landsbasis.

I Horten serverer vi kaffe og slår av en prat rundt årets tema, som er «Noe å glede seg over»

Du leser mere om Verdensdagen for psykisk helse her:

Velkommen skal dere være!

Sist endret 06.10.2017 16:27
Fant du det du lette etter?