Teknologiklasse på Borre Ungdomsskole fra høsten 2015

Tegning av lyspære.  - Klikk for stort bilde

Vi kan med glede konstatere at Utdanningsdirektoratet har gitt sin tilslutning til forsøksordning med teknologiklasse på Borre Ungdomsskole med oppstart høsten 2015.

Teknologiklassen er et tilbud og mulighet for elever som skal begynne på ungdomsskolen til høsten og vil være et treårig skoletilbud med egen læreplan og egne lærekrefter. Undervisningen skal legge vekt på realfag og forskning og ikke minst mulighet for å bruke mer engelsk i enkelte fag. Teknologiklassen skal også ha tett samarbeid med Horten videregående, Høgskolen i Buskerud og Vestfold og lokalt næringsliv.

Ordfører Finn-Øyvind Langfjell gleder seg til oppstart for teknologiklassen:

- Horten kommune går foran som et spennende eksempel. Dette er et unikt tilbud i Norge og vi ser frem til å kunne inspirere nye generasjoner til økt interesse for teknologi, realfag, forskning og utvikling.

Fant du det du lette etter?