Søk på studentbolig på Braarudtoppen

Braarudtoppen(gamle Horten sykehus) og Åsentunet(nytt bygg) med mange omsorgsleiligheter. - Klikk for stort bilde

Er du student, trenger et sted å bo og har lyst til å skape livsglede for beboerne i omsorgsboligene på Braarudtoppen og Åsentunet?  Vi tilbyr 32 kvm leilighet til 2700,- per måned mot at du jobber 30 timer i måneden for å skape et godt sosialt fellesskap.

Vi tilbyr to studenter å bo i egen leilighet, sammen med innbyggere på Braarudtoppen og Åsentunet omsorgsboliger. Her bor det innbyggere som behøver et botilbud med økt trygghet, aktivitet og mulighet for sosialt fellesskap. Vi ønsker meningsfylte og aktive hverdager, der beboerne selv bestemmer hva som er viktig for dem.

For å få et mer dynamisk bomiljø ønsker vi at studenter bor i bygget. Studentene skal fremme et godt naboskap som gir et kvalitativt bedre bomiljø – gode møter mellom generasjoner.

Du får:

- Et sted å bo, et berikende bomiljø, og du vil utvikle sosiale ferdigheter - et pre når du søker jobb.

- Leilighet med eget kjøkken og bad, inklusive strøm, nett og TV signaler, sentralt i Horten by.

- Tilgang til full eller halv pensjon for kr 2486,-/1243,-

- Gratis trening

Hvordan:

- Du må være student på Bakkenteigen

- Leieavtale på kr 2700,- pr måned med en måned oppsigelse

- Du setter av 30 timer per måned på å være sosial med beboerne. Herunder hver 4. helg med langvakt, øvrige timer settes av til å for eksempel lage/ delta på måltider, spille spill, slå av en prat, gjøre et ærend eller følge til frisør, legge inn VIPPs, lære bort bruk av e-post osv.

- Erfaringen kan kanskje være relevant å skrive om innenfor enkelte bachelor emner?

Vi vil:

- Tilrettelegge for praksis og eksamensperioder, fleksibel byttepraksis.

- Leiligheten kan leies umøblert eller delvis møblert

- Mulighet for ekstravakter

- Om du blir valgt, tar vi hensyn til oppsigelsestid på annen bopel.

Send oss en søknad om hvorfor vi skal velge deg til å bo sammen med oss innen 27.10.17 kl. 14:30

Spørsmål - ring: avdelingsleder Birgit Gundersen - 97 55 00 61

Send søknad til Vibeke Kristiansen

Sist endret 20.10.2017
Fant du det du lette etter?