Ny honorærkonsul for Finland i Horten

Avtroppende og ny honorærkonsul med koner sammen med den finske ambassadøren og ordfører Langfjell.  - Klikk for stort bilde

Sjalg T. Mortvedt, en av våre innbyggere og administrerende direktør ved OSWO, har i dag blitt ønsket velkommen som ny honorærkonsul for Finland av Finlands ambassadør Erik Lundberg. Ordfører Finn-Øyvind Langfjell gratulerte vår nye honorærkonsul.

Publisert av Inger Lise Hansen. Sist endret 08.06.2016

Den finske ambassadøren ønsker Sjalg Mortvedt velkommen som ny honorærkonsul.  - Klikk for stort bilde Den finske ambassadøren har i dag høytidelig markert honorærkonsulskifte i Horten. Avtroppende honorærkonsul Jon Erik Halvorsen ble takket av og ny honorærkonsul Sjalg T. Mortvedt ble ønsket velkommen.

Sjalg Mortvedt, adm.dir ved OSWO og ny honorærkonsul for Finland.  - Klikk for stort bilde En honorærkonsul har rolle som diplomat i en by med et visst samkvem med senderlandet og er gjerne statsborger i vertslandet. Finland har 23 honorærkonsuler i Norge og vi er heldige at en av de er i Horten.

Fant du det du lette etter?