Nå kan du påvirke hvordan framtidens Nordskogen skal bli

Nordskogen skole - foto lånt med tillatelse av Gjengangeren.no - Klikk for stort bilde Gjengangeren

Nordskogen skole skal totalrenoveres og det vil i den sammenheng bli gjennomført en bred brukermedvirkningsprosess med interne og eksterne brukere av skolen.

Eksterne brukere som foreninger, lag, interessegrupper inviteres til å melde sin interesse for deltakelse til en workshop onsdag kveld 18.oktober. Mail sendes ingmar.swanink@horten.kommune.no.

Målet er at skolen - med sine funksjoner - skal bli et levende «Nærmiljøanlegg» og et senter for arrangementer og opplevelser av faglig, kulturell, idrettslig og sosial karakter – ute og inne.

Vi trenger derfor at alle gode krefter bidrar i en brukermedvirkningsprosess slik at vi kan realisere et så godt anlegg som mulig. Håper du vil bli med!

Sist endret 06.10.2017
Fant du det du lette etter?