Møt oss på Raadhuset!

Raadhuset i Åsgårdstrand.jpg - Klikk for stort bilde

Horten kommune planlegger et enda bedre bymiljø i Åsgårdstrand, men til det trenger vi dine innspill. Har du en idè, eller ønsker du bare å slå av en prat? Da er du invitert til åpen kontordag!

Kan Åsgårdstrand bevares slik det har vært, samtidig som man legger til rette for videre vekst og utvikling som bysenter og sted? Hvor treffes vi, hvilke veier går vi og hvor skal bilene våre parkere?

Åpen dag

Onsdag 18, oktober, mellom klokken 14:00-19:00, kan du være med på å gi dine innspill på disse og flere spørsmål om kommunens lille kystperle.

Denne dagen vil representanter fra Horten kommune være på plass i det gamle Raadhuskvartalet for å besvare spørsmål og ta i mot innspill til det pågående planarbeidet for området Åsgårdstrand.

Vi gleder oss til å ta deg i mot til en åpen kontordag i Åsgårdstrand. Sammen skal vi gjøre byen enda bedre!

Om omreguleringsplanen

Den nye områdereguleringsplanen for Åsgårdstrand er et styringsverktøy som skal skal styrke en helhetlig utvikling av Åsgårdstrand. Planbeskrivelse, planbestemmelser og plankart skal nå utarbeides.

Grunnlaget er lagt, og nå gleder vi oss til å ta fatt på utformingen av selve planen.

Viktige temaer i planarbeidet er:

• Vern av Åsgårdstrands kulturhistoriske miljø
  • Utvikling av eksisterende byrom og møteplasser
  • Bedre forbindelser for myke trafikanter
  • Parkering
  • Videre utvikling av Åsgårdstrand som kunstnerby

Det har vært god oppslutning og engasjement i den tidlige planfasen og vi håper mange vil benytte anledningen til å komme for å slå av en prat med oss denne dagen.

Ønsker du mer infrormasjon om åpen dag eller områdereguleringsplanen?

Ta kontakt med Anne Hilde Hole på tlf. 93622845

Dersom du har innspill å komme med, men ikke har mulighet til å møte personlig, kan du gjerne sende oss en epost: anne.hole@horten.kommune.no

Vel møtt!

Sist endret 11.10.2017
Fant du det du lette etter?