Dialog med kommunene i nord og vest

Kommunestyresalen.JPG - Klikk for stort bilde

Mandagens kommunestyremøte vedtok å innlede formelle sonderinger med kommunene vest og nord for Horten og undersøke viljen til å gå videre med forhandlinger om fremtidig kommunestruktur.

Publisert av Inger Lise Hansen. Sist endret 20.06.2016

I kommunestyremøte 27.04 var kommunestruktur til behandling. Telemarksforskings utredning ble tatt til orienter og følgende vedtak om kommunestruktur ble fattet:

• I samtalene med Tønsberg og Re kommuner som Fylkesmannen har invitert til, har kommunestyret som mål å innlemme hele Åsgårdstrand i Horten kommune, samt å legge til rette for grensejusteringer mot Re som ivaretar hensyn til enhetlig arealplanlegging og utvikling.
  • Det innledes formelle sonderinger både på politisk og administrativt nivå med kommunene vest og nord for Horten (Enkeltvis eller i grupper) for å undersøke vilje til og gå videre med forhandlinger om fremtidig kommunestruktur.
  • Kommunestyret orienteres om fremdriften i hvert kommunestyremøte.

Saksfremlegg

Fant du det du lette etter?