#hortenlove

#hortenlove - Klikk for stort bilde

Vi er stolte av å kunne presentere vår spennende presentasjonsfilm om Horten. Næringslivet i Horten og Horten kommune har gått sammen om å lage denne filmen for å bygge stolthet blant innbyggerne våre, øke befolkningsveksten og interessen for Horten som besøkssted og ikke minst bosted.  Sjekk også vår egen film om #FestivalbyenHorten.

Dette er vår egen 5 minutters promofilm som skal vise fram at vi er best i verden på visse områder innenfor teknologi. Og at vi er kåret til en av Norges mest kreative kommuner.  Horten har et innovativt og nyskapende næringsliv, nydelige naturområder, dugnadsånd, et fantastisk kulturliv og mye mer. 

Vi håper du blir stolt av Horten når du ser #hortenlove, har lyst til å flytte hit om du ikke allerede er innbygger her. Vi ønsker alle velkommen til å komme på besøk - og vi håper at flere vil slå seg ned her og bli en del av dette unike lokalsamfunnet som vi som bor her er veldig glad i.

Tv-produksjonsselskapet Hocus Focus og Lighthouse Kreativt byrå har i samarbeid produsert reklamefilmen #Hortenlove. Filmen skal tjene flere formål, men først og fremst er den tenkt som et fremsnakkingsverktøy for Hortens innbyggere og bedrifter. Med seg som bidragsytere i filmen har de hatt Nicolai Cleve Broch som har stemmen i filmen(voice over), tekstforfatter Petter Bryde og toppfotograf Simon Hawken.

Sist endret 22.12.2015
Fant du det du lette etter?

Kontakt

 • Horten Kommune
  Postboks 10,
  3191 HORTEN
 • Besøk
  Teatergata 11
  3187 HORTEN
 • Telefon
  33 08 50 00
 • E-post
  postmottak@horten.kommune.no
 • Åpningstider
  Hverdager: 08-15.00
 • Organisasjonsnummer
  964 951 284
Login for redigering