37-festivalen

37-festivalen logo - Klikk for stort bilde

Hortens splitter nye festival – av og med unge!

Festivalbyen Horten har mange spennende skudd på treet. Fra kammermusikk til pønk. Fra mat til metal. Fra foto til de store folkefestene. Men ett segment har vært savnet: En egen festival for unge. Det har vi gjort noe med!

Hva er 37-festivalen?

37-festivalen er en helt ny endags-festival for unge utøvere og arrangører. Festivalens primære målgruppe er mellom 13-20 og alt som kan vises på scene, lerret, skjerm eller vegg er velkomment!

37-festivalen arrangeres av Horten kommune. Navnet på festivalen kommer fra det kommunale kulturhuset i Storgata 37, som i mange år har vært kultur- og fritidsarena for barn og ungdom i Horten. Huset er fram til 2019 under oppussing.

I 2018 arrangeres 37-festivalen på Artilleriverkstedet på KJV. Her vil det bli musikk- og scenekunst fra to scener, samt en egen kunstutstilling. Kvelden avsluttes med en skikkelig konsert.

Hvordan melder jeg meg på?

Du melder deg på ved å følge denne linken til vårt digitale påmeldingsskjema. Er dere flere i en gruppe behøver bare en av dere å fylle ut skjema. Du blir da kontaktperson på vegne av gruppa.

Husk å melde om tekniske behov. Vi stiller alt av utstyr, men spiller du for eksempel i band og behøver to gitarforsterkere, er det greit at vi vet dette på forhånd.

Mer info

Følg Kulturhuset 37s Facbookside for oppdatert informasjon. Har du spørsmål kan du også kontakte oss direkte. Vi gleder oss til å se deg!

Fant du det du lette etter?

Kontakt

 • Horten Kommune
  Postboks 10,
  3191 HORTEN
 • Besøk
  Teatergata 11
  3187 HORTEN
 • Telefon
  33 08 50 00
 • E-post
  postmottak@horten.kommune.no
 • Åpningstider
  Hverdager: 08-15.00
 • Organisasjonsnummer
  964 951 284