37-festivalen for alle!

Artisten Amanda Delara kommer til 37-festivalen på Artilleriverkstedet i Horten, 21. april 2018 - Klikk for stort bilde

Festivalbyen Horten har mange spennende skudd på treet. Fra kammermusikk til pønk. Fra mat til metal. Fra foto til de store folkefestene. Men ett segment har vært savnet: En egen festival for unge. Det har vi gjort noe med! Sjekk også ut www.trettisju.no

Norsk stjerneskudd avslutter 37-festivalen!

Amanda Delara har hatt en eventyrlig karriere siden hun i 2016 ble oppdaget av artistprogrammet til Red Bull Sound Select. Fra utsolgt konsert på Parkteatret med britiske Dua Lipa til en haug festivaler både i Norge og utenlands.

Delara la først ut musikken sin på sosiale medier. Apparatet bak Nico & Vinz fikk høre - og vips var hun signert til uavhengige GR:OW Records.  Hennes første singel «Paper Paper» raskt ble A-listet hos P3 og havnet på topp 30 på Hype Machine. Splitter nye «Keep Your Dollars» er ute nå!

Vi gleder oss til å ta i mot en av landets mest spennende artister!

Hva er 37-festivalen?

Sjekk gjerne ut vår egen festivalside. 37-festivalen er en helt ny endags-festival for alle ungdommer. Festivalens primære målgruppe er publikum mellom fra 13-20. 37-festivalen arrangeres av Horten kommune, og her presenteres det alt fra elever fra Kulturskolen til lokale/regionale band til selveste popdronninga Amanda Delara.

Navnet på festivalen kommer fra det kommunale kulturhuset i Storgata 37, som i mange år har vært kultur- og fritidsarena for barn og ungdom i Horten. Huset er fram til 2019 under oppussing.

I 2018 arrangeres 37-festivalen på Artilleriverkstedet på KJV. Her vil det bli musikk- og scenekunst fra to scener, samt en egen kunstutstilling. Kvelden avsluttes med en skikkelig konsert.

Programmet starter med kulturskolen kl.10.00. Ungdomsprogrammet starter 14.00.

Hva koster det?

Dagsprogrammet er gratis. Kveldsprogrammet og konsert begynner 18.00 og inngangsbilletten er 100 kr.

Hvordan melder jeg meg på?

Påmeldingsfristen har nå gått ut, men du er selvsagt hjertelig velkommen som publikum! Møt opp og bli med som publikum!

Mer info

37-festivalen har sin egen hjemmeside. Følg også Kulturhuset 37s Facbookside for oppdatert informasjon.  Har du spørsmål kan du også kontakte oss direkte. Vi gleder oss til å se deg!

Fant du det du lette etter?