17. mai-feiring i Horten kommune

17 mai facebook ENDA MINDRE - Klikk for stort bilde

Vi gleder oss til å feire nasjonaldagen vår. Her finner du program for 17.mai  (PDF, 495 kB)og annen viktig informasjon om 17.mai-feiringen i Horten kommune.

Sjekk ut 17.mai-programmet (PDF, 495 kB)for arrangementer i Horten kommune. Tradisjonen tro blir det barnetog og borgertog, korpsmusikk, leker og selvfølgelig is.

Se forøvrig Gjengangerens flotte 17. mai-program for blant annet komplett liste over Borgertoget.

Parkering i Horten sentrum

Nytt for året er at Norsk Stål tomten(innkjøring fra Tolbugata) og den gamle jernbanetomten ved Rustadbrygga(innkjøring fra Rustadbrygga) vil være tilgjengelig for parkering.

HC-parkering

Skiveparkering i Langgata vil for 16 og 17.mai gjøres om til HC-parkering. Vær oppmerksom på nye skilt! I tillegg vil det bli flere HC-plasser ved Sjøsiden.

KOLLEKTIVTRAFIKK

17. mai-feiringen vil bety endringer i kollektivtrafikken. Bussene stopper ikke i Enggata, Torggata eller Ollebakken. Bruk holdeplassene Rasmussensgate, Horten rutebilstasjon eller Tårnegården disse dagene.

Fra 15. mai klokken 18.00 og hele 17. mai betjenes ikke Enggata. Da er det også omkjøring om Salmakergata.

Vi har lagt ut en detaljert oversikt her. Sjekk også VKTs trafikkmeldinger for oppdatert info.

Fant du det du lette etter?